Ketjukuljettimet

ketjukourukuljetin 2

Ketjukourukuljettimet vastaanottoon

Vastaanotetun viljan nopea siirto on yhä tärkeämpää ja siihen tarjoamme korkealuokkaisia ketjukourukuljettimia. Ne siirtävät viljan nopeasti ja häiriöittä seuraaville kuljettimille.

Kuljettimen päädyt ja kiinnitykset ovat myös kokonaan hitsatut ja kuumasinkityt. Tällä varmistetaan erittäin pitkä käyttöikä. Vahva hitsattu rakenne estää kuljettimen tärinät. Kaatosuppiloiden päällä käytetään usein ritilää

Korkealuokkaiset materiaalit ja pitkä valmistuskokemus takaavat viljan erinomaisen siirtymisen. Kapasiteetti on aina 120 t/h asti.

ketjukourukuljetinketjukourukuljetin 3ketjukourukuljetin 4

Ketjukourukuljetin ulkosiilojen täyttöön

Ketjukourukuljettimet

Erityisen vankkarakenteinen ketjukourukuljetin sopii erinomaisesti viljan, jauhetun viljan ja muiden irto tuotteiden siirtoon.

Buschhoff:n ketjukourukuljettimet ovat erityisen tunnettuja alhaisesta energian tarpeesta, hellävaraisesta ja pölyttömästä siirrosta.

Siirto tapahtuu vahvalla erityisketjulla, joka kulkee vaihdettavien kiskojen päällä ja yläpuolella on muoviset rullat ohjaamassa. Näin saadaan vähän huoltoa tarvitseva pitkäikäinen kuljetin.

Kuljettimet saadaan myös muovipohjalla, jolloin se on tosi hiljainen.

Kaikki kuljettimien päädyt ja vetopäät ovat hitsattu ja kuumasinkitty. Täten kuljettimet sopivat myös ulkokäyttöön ja vahva rakenne takaa jatkuvan käytön raskaallakin kuormituksella.

Kuljettimien kapasiteetit ovat 20 -150 t/h.

Huom: Erityistapauksissa kuljetin voidaan asentaa jopa 45° kulmaan.

Nouseva kuljetin viljasiilon täyttöönketjukourukuljetin 6

Farmi Tilatech Oy

Penninkulmantie 518
31500 Koski TL
Y-tunnus: 2261740-7

Marko Nummela

050 442 6980

-

Kirsi Nummela

050 553 6618

-

Mikko Harmanen

044 0295 595

-

HUOLTO

050 442 6980

-

Yhteydenottolomake