Farmi Tilatech OY

Historia

Farmi Tilatech Oy:n toiminta alkoi vuonna 2005, jolloin Nummelan tilalla Koski Tl:ssä oli juuri rakennettu suuri lihasikala. Sikalan rakentamisen yhteydessä huomattiin, että laitetoimittajia oli monia, mutta kukaan ei hallinnut kokonaisuutta laitteiden yhteensovittamiseksi. Silloin Marko ja Kirsi Nummela päättivät ottaa homman omiin käsiin ja alettiin perustaa yritystä nimeltä Farmi Tilatech Oy.

Muutaman vuoden kuluttua 2008 tuli mukaan nykyisetkin päämiehet Fancom ja Roxell, joiden avulla yrityksen kehittäminen sai uuden buustin. Fancomilla oli osaaminen olosuhdehallintaan kotieläinrakennuksiin ja Roxell taas hallitsi eläinten ruokinnan. Vähän tämän jälkeen tuli mukaan Hato valaisinratkaisuineen sekä rakentamispuoli. Näin pystyttiin tekemään kokonaisvaltaisia projekteja avaimet käteen periaatteella.

Vuonna 2010 tuli mukaan Buschhoff viljan siirto- kuljetus sekä jauhatusjärjestelmineen. Hyvän lisän toi myös oma suunnittelupuolen lisääminen Farmi Tilatechin toimintaan vuonna 2010, jolloin Mikko Harmanen otti vastuun suunnittelusta ja valvonnasta yrityksen kohteisiin.

Avaimet käteen toimituksista luovuttiin 2013 rakentamisen ollessa turhankin kilpailtua. Rakentamisen pois jäädessä Farmi Tilatech keskittyi entistä enemmän suunnittelupuoleen sekä valvonta- ja konsultointitehtäviin. Toiminta laajeni 2013 - 2014 myös teolliselle puolelle Huttulan Kukon teurastamoprojektin sekä broilerihautomon myötä.

Tulevaisuus

Farmi Tilatech tulee keskittymään Suunnittelu- /valvontatöihin maatalous- yksitys- ja teollisuussektorilla. Tämän ohella jatkamme vahvasti Fancom, Hato ja Buschhoff valtuutettuna maahantuojana. Laitemyyntiä avustaa oma koko ajan kattavampi 400 neliömetrin tarvikevarasto Koski TL:ssä. Farmi Tilatech myös keskittyy jatkuvasti uusien innovaatioiden etsimiseen sekä uusien rakenneratkaisujen löytymiseen maatalouspuolelle.

Päämiehet

 

Fancom

Fancom B.V.
Panningen, Hollanti
www.fancom.com

Fancom tarjoaa nykyaikaisia ratkaisuja sika ja siipikarjan tuotantotiloihin. Fancomin ensisijainen ajatus on eläinten hyvinvointi, tiedonhallinta ja keskitetty ohjaaminen.

Tuoteryhmät: Ilmastointi, ruokintalaitteet (liemiruokinta) ja erilaiset mittaus- ja seurantalaitteet.

 

Buschhoff

Th. Buschhoff GmbH & Co.

Ahlen, Saksa
www.buschhoff.de

Buschhoff toimittaa kaikki tilarehustukseen tarvittavat laitteet.

Tuoteryhmät: vasaramyllyt, sekoittajat, rehun puhallussiirtolaitteet, kuljettimet ja siilot, viljalle, tiivisteille, valmisrehulle, kalkille, soijalle yms , sekä kuivaavat siilot.

 

Hato

Hato BV
Sittard, Hollanti
www.hatobv.com

Haton valaisimilla saadaan luoduksi eläinten hyvinvoinnin kannalta paras valaistus.

Tuoteryhmät: säätyvät energian säästölamput, säätyvät loistevalaisimet, säätyvät putkivalaisimet, LED valaisimet ja säätöyksiköt.Huom: Valaisimia voidaan ohjata myös Fancomin ohjaimilla.

Farmi Tilatech Oy

Penninkulmantie 518
31500 Koski TL
Y-tunnus: 2261740-7

Marko Nummela

050 442 6980

-

Kirsi Nummela

050 553 6618

-

Mikko Harmanen

044 0295 595

-

HUOLTO

050 442 6980

-

Yhteydenottolomake